veilig gevoel geborgen

Woonvoorziening Jeugd

’t Noaberhuus vindt het belangrijk dat kinderen (zo lang mogelijk) thuis kunnen wonen. Soms kan het helaas gebeuren dit om uiteenlopende redenen (tijdelijk) niet meer gaat. Een woonvoorziening voor jeugd zou dan een goed altenatief voor deze kinderen kunnen zijn.

Onze missie is dan ook het bieden van de juiste ondersteuning aan deze kwetsbare kinderen, waarbij er sprake is van bedreiging van de ontwikkeling. Dit doen wij door een woonplek te bieden waar kinderen zich veilig en gewenst voelen en waarbij de focus ten alle tijden ligt op het perspectief. Dit om te komen tot een duurzame oplossing.

Stabiele omgeving
De woonvoorziening voor jeugd is een voorziening voor kinderen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen vanwege psychische en/of psychosociale problematiek. Wanneer ambulante hulp aan huis niet voldoende is, kunnen kinderen een woonplek aangeboden krijgen in een instelling of wooninitiatief. Dit kan ook bij ’t Noaberhuus. Bij ‘t Noaberhuus vinden kinderen ondersteuning in een veilige en vertrouwde omgeving. Een kind die bij ons woont mag rekenen op onze hulp bij alle aspecten van het dagelijkse leven. Wij bieden een stabiele omgeving, dagelijkse regelmaat en een zinvolle daginvulling. We kijken naar de mogelijkheden en gebruiken dit als uitgangspunt.

 

 

Bianca Knigge

Oude Zuidbargerstraat 1
7812 AV Emmen


Tel: 0591-346411
E-mail: info@zorggroepnoaberhuus.nl

KvK nr: 66021715

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Stel uw vraag
naar boven