zorg op maat emmen

Maatwerk

Bij ’t Noaberhuus staat de mens centraal. Onze dienst- en zorgverlening is gebaseerd op de individuele wensen van de cliënt. Daarbij speelt de persoonlijke levenssituatie ook een grote rol. Om goed in kaart te kunnen brengen hoe we onze cliënt het beste kunnen ondersteunen, is een persoonlijke benadering noodzakelijk. Wij kiezen voor de best passende aanpak en dat is maatwerk. Immers, geen cliënt, wens of hulpvraag is hetzelfde.

 

‘Iedere cliënt is anders’

 

Vertrouwen
Al onze medewerkers zijn erop gericht om met aandacht en betrokkenheid een vertrouwensband met de cliënt op te bouwen waarin hij of zij zich veilig voelt om deze persoonlijke informatie te delen. Wij doen wat nodig is vanuit het perspectief van de cliënt en leveren de benodigde zorg in overleg, waarbij eigen keuzes van de cliënt worden gerespecteerd.

Programma
Om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunnen we besluiten om bestaande programma’s te volgen of om een programma op maat te maken. Is de hulpvraag complex of niet alledaags, dan ontwikkelen we een plan die precies bij de cliënt past. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg met de cliënt. We gaan hierbij altijd uit van de situatie van de cliënt. Het programma is niet het uitgangspunt.

Bianca Knigge

Oude Zuidbargerstraat 1
7812 AV Emmen


Tel: 0591-346411
E-mail: info@zorggroepnoaberhuus.nl

KvK nr: 66021715

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Stel uw vraag
naar boven