veilig gevoel geborgen

Dagbesteding/zorg

Bij ’t Noaberhuus kunnen cliënten terecht voor een zinvolle dagbesteding en dagzorg in groepsverband. Het is vaak prettig om even in een andere omgeving te zijn, contact te hebben met anderen en tegelijkertijd wordt een eventuele partner of mantelzorger ontlast.

Wat houdt het in?
Deelnemers aan de dagzorg kunnen gezamenlijk koffie drinken, samen eten, spelletjes doen of deelnemen aan bewegings- of creatieve activiteiten. Het is een vorm van dagopvang voor cliënten die nog zelfstandig wonen maar die door een somatische en/of psychosociale aandoening/beperking niet meer kunnen deelnemen aan het maatschappelijk verkeer. Het is ook bestemd voor de verlichting van de mantelzorger thuis of ter overbrugging van een periode tot aan langdurige opname in een intramurale voorziening.

 Deelnemers aan de dagbesteding kunnen gezamenlijk werken aan projecten op het gebied van bijvoorbeeld houtbewerking. 

‘Voor een aanpak op maat kijken we verder dan voor de hand ligt’

Wat regelen we nog meer?
De dagbesteding bestaat uit allerlei activiteiten die we in groepsverband uitvoeren. Lichte persoonlijke verzorging is mogelijk. Ouderen die een hele dag willen deelnemen kunnen in de middaguren even rusten. Ook regelen we vervoer, van en naar huis, als cliënten daar zelf niet in kunnen voorzien.

 

Bianca Knigge

Oude Zuidbargerstraat 1
7812 AV Emmen


Tel: 0591-346411
E-mail: info@zorggroepnoaberhuus.nl

KvK nr: 66021715

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Stel uw vraag
naar boven