afbeelding van Zorggroep `t Noaberhuus

Voor jou als cliënt

Heb je last van psychische en/of psychosociale problemen en kan je wel wat hulp gebruiken bij dagelijkse dingen? Ben je een jongere of een oudere die wel wat gezelschap kan gebruiken en wil je in groepsverband iets leuks ondernemen? Neem dan contact op met ’t Noaberhuus. Door hulp te zoeken neem je de regie van je leven weer in eigen handen en is een oplossing nabij.

Zorg op maat
Elke hulpvraag is weer anders. Daarom levert ’t Noaberhuus maatwerk als het gaat om dienst- en zorgverlening. Een persoonlijke aanpak is hierbij de norm. Wij gaan met je in gesprek om te inventariseren hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Dit doen we bij je thuis, bij ’t Noaberhuus of op een andere plek waar je je veilig voelt.

In overleg
Na de inventarisatie gaan we op zoek naar passende aanpak om aan je hulpvraag te kunnen voldoen. Vervolgens leveren we de benodigde zorg in overleg met jou, waarbij je keuzes worden gerespecteerd. Tijdens onze zorgverlening houden we een vinger aan de pols en kan je te allen tijde aangeven wat je ervan vindt. 

 

Zorggroep `t Noaberhuus

Herendijk 22
7833 JB Nieuw Amsterdam


Tel: 06 46 26 02 99
E-mail: info@zorggroepnoaberhuus.nl

KvK nr: 66021715

Wilt u een vraag stellen?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Stel uw vraag
naar boven